Tarieven

In een intakegesprek zullen we samen kijken of PRI-therapie op dit moment de goede keuze is in jouw leven. Dit doen we aan de hand van het door jou ingevulde aanmeldingsformulier. We zullen samen een hulpvraag formuleren waar je tijdens de sessies aan gaat werken. Ik vertel je ook hoe we dat gaan doen en wat je kunt verwachten. Tevens biedt dit jou de mogelijkheid om te kijken of je met PRI en met mij aan de slag wilt. De kosten van deze intake bedragen 125 euro.

Ook voor de overige gesprekken geldt mijn tarief van 125 euro voor een sessie van een uur. In de regel spreken we eens per twee weken af. Dit geeft voldoende tijd om zelf met de methode aan de slag te gaan, terwijl de continuïteit gewaarborgd blijft.

De betaling vindt achteraf plaats middels een maandelijkse factuur die ik je per email stuur.

Vergoeding

In veel gevallen zal je verzekeraar een deel van de kosten vergoeden. Dit hangt af van je polis. De vergoeding vindt dan plaats op basis van mijn lidmaatschap bij de beroepsvereniging NVPA en mijn registratie in de RBCZ, op basis van alternatieve zorg. Kijk hier voor de regelingen van de diverse verzekeraars.